E-mail: info@sanselig.no

De beste skoene til Nike

Nike Air MaxUtstyrsprodusenten Nike er kjent for å lage sko av høy kvalitet. De er kjent for å kombinere funksjon, komfort og mote på en unik måte, og har derfor en unik posisjon blant idrettsutdøvere, popstjerner og andre – både på arenaen og på privaten.

http://www.footmall.no/brands/nike kan du oppdage noen av de beste skoene til Nike.

Her er noen av modellene man bør vurdere om man ønsker seg nye sko fra Nike i dag:

Air Max 95

Her er en av klassikerne som aldri går av moten. Air Max er fantastiske til basketball, løping og mye annet. Air Max-serien ble påbegynt i 1987 og har siden den gang vært en flaggskipmodell for Nike. Det opprinnelige designet krediteres Tinker Hatfield. Skoene kjennetegnes av en utvidet dempeenhet rundt sålen, som vises på utsiden. Denne puten ble utformet for å gi bedre lufte- og dempekapasitet.

Air Max 95 har et urbant preg som tar seg bra ut på byen eller på et skateboard. Ifølge Nike er utformingen av Air Max 95 basert på menneskekroppen, hvor midsålen forestiller ryggraden, panelene forstiller muskler, og oversiden i mesh skal være huden. Resultatet er solide, raske sko som sender deg avgårde langs asfalten med stil. Oversiden i mesh puster og er forsterket med kunstskinn. Et unikt snøringssystem gjør at skoene passer perfekt og strammer akkurat så mye som du ønsker. Air Max 95 finnes hovedsakelig i sort og hvitt.

Den anatomiske utformingen av Air Max 95 krediteres til Sergio Luzano, og har siden de ble sluppet vært svært populære blant rappere og hiphop-artister som Gucci Mane, The Game, Waka Flocka Flame og Eminem. Sistnevnte designet en underserie av Air Max 95, hvis salgsoverskudd gikk til veldedighet. De øvrige har referert til skoene i noen av sine låter.

Air Force 1 07 Premium

Denne moderne løpeskoen, som stammer fra den klassiske Air Force-basketballskoen, er blitt et førstevalg blant kvinner som foretrekker høy fart og god ergonomi når de er ute på løpetur. Skoene har en karakteristisk blanding av rosa og lilla finish som lyser i mørket. Hoveddelen av skoen er i skinn av høyeste kvalitet, mens overdelen er i kunstskinn. Sålen er utstyrt med en undersåle av typen Air Sole, som øker demping og lufting. Yttersålen er i gummi for økt tålestyrke og bremseegenskaper.

Air Force 1 er nok en klassisk serie fra Nike, hvis opprinnelige design ble utformet av Bruce Kilgore. Dette var den første basketskoen som tok i bruk Nikes Air-teknologi med dempende og luftende såle. Denne teknologien er nå i bruk i nesten alle moderne joggesko fra Nike, inkludert alle skoene i Air-kolleksjonene. Air Force 1 har et glattere og mykere design sammenlignet med Air Max. Air Force 1 er derfor blitt en favoritt hos kvinner, men de brukes også av menn – og da gjerne som pyntesko til dresser og andre formelle antrekk. Skoene kommer i lave, mellomhøye og høye varianter. Alle Air Force 1 bærer en medaljong på innsiden som viser «A-F 1 ’82», som er en referanse til skoenes inspirasjonskilde og året de ble unnfanget.