E-mail: info@sanselig.no

Se etter nye rabattkoder

Når man handler klær og mote på nett eller i butikk, har det nå blitt en lur strategi å se etter nye rabattkoder før man foretar kjøpet. Rabattkoder er digitale koder som enten aktiveres på nett eller ved bruk av SMS eller QR-koder på din smarttelefon.

En god idé er å spørre i butikken om de tilbyr rabattkoder, for eksempel gjennom medlemskap i en kundeklubb. Da får man som regel tilsendt tekstmeldinger i forbindelse med nye tilbud. Da følger det som regel med én eller flere rabattkoder.

Hvis en nettbutikk tilbyr en lignende tjeneste, skal dette komme tydelig frem på nettsiden i løpet av kjøpsprosessen. Veldig mange butikker, både på nett og ved fremmøte i den fysiske butikken, tilbyr rabattkoder på nye produkter og kolleksjoner, og i forbindelse med ulike kampanjer.

Du kan faktisk spare opp til 80 prosent av kjøpesummen ved å benytte deg av rabatter som nettsidene tilbyr.

Og mangfoldet er stort. På de ulike nettsidene finner du merker som Calvin Klein, Michael Kors, By Marlene Birger og DKNY som selges for en slikk og ingenting.

Rabattkode på nett

Rabattkoder er den beste måten å gjøre din handel noe billigere på. Slik sparer du penger til andre ting, eller kanskje til et ekstra klesplagg hvis det skulle være interessant. Mange typer nettbutikker tilbyr i dag rabattkoder på det aller meste, så det er lurt ikke å la seg falle for fristelsen til å kjøpe alt som det blir gitt rabatt på. Da går pengene temmelig raskt – selv om du kjøper til redusert pris. Det anbefales i stedet at man bruker rabattkodene på ting som man allerede er interessert i og har for vane å kjøpe, slik at rabatten blir en naturlig del av det å spare penger på noe som man ville ha kjøpt uansett.