E-mail: info@sanselig.no

Gave til en mann som liker mote og stil

Mange sier at det er vanskeligere å kjøpe gaver til menn enn til kvinner, og noen ganger kan det være riktig. Men uansett hvem du skal kjøpe gaver til, handler det først og fremst om å vite hva de er interessert i. En gave som passer til hobbyen eller interessen til mottakeren vil alltid være populær. Mange menn er også motebevisste, og det åpner for fine gavemuligheter.

Hvis en mann er motebevisst, tenker du kanskje først og fremst at du skal kjøpe klær til ham. Men det er ikke sikkert klær er det beste gavevalget. Alle har sin personlige stil, og det er dessuten vanskelig å vite hvilke klær mottakeren allerede har. Det kan også være vanskelig å finne riktig størrelse, farge og passform. Derfor er det bedre å gi et gavekort, slik at mottakeren selv kan velge akkurat de klærne han liker og trenger.

Graverte motegaver

Motetilbehør er lettere å kjøpe enn klær, for det finnes tilbehør som aldri går ut av stil, for eksempel slipsnåler og mansjettknapper. Gjør det gjerne til en personlig gave gjennom å gravere inn navn eller dato på gaven. Getpersonal.no har mange fine gaver som passer til motebevisste menn. Du kan se alle de forskjellige variantene her og finne den perfekte gaven til akkurat den du ønsker å gi en gave til. Du kan gravere inn ulike ting, for eksempel:

• initialer
• navn
• spesielle datoer
• korte ord

Graveringen gjør gavene ekstra personlige, og du kan velge mellom ulike skrittyper.

Klokker er også mote

Klokker er noe alle menn liker, og mange har en hel samling med ulike klokker. Hvis du finner en stilig klokke, kan det altså være en perfekt gave. Du kan også kjøpe et klokkeskrin, noe du også finner på getpersonal.no. Klokkeskrin og smykkeskrin til menn kan graveres og være en nyttig gave i mange år framover. Hvis du vil gi en ekstra stor gave, kan du kjøpe et klokkeskrin med en klokke inni, eller et smykkeskrin med graverte mansjettknapper eller en slipsnål inni. Det trenger slett ikke å være vanskelig å gi gaver til motebevisste menn. Ta deg en tur innom getpersonal.no neste gang du skal kjøpe gaver til familie eller venner. Her finner du gaveideer til alle du kjenner, og også til deg selv.