E-mail: info@sanselig.no

Sensuell mote til men

Det er ingen grunn til å tenke at mote til mannen ikke kan være sensuell. Noe av det som er mest tiltrekkende hos en mann er en som kan trikset med å fremheve sine beste sider med klær og tilbehør.

Det er enkelt å oppdatere garderoben til å få en litt mer sensuell undertone. Har du baseplaggene som skjorte, en pent sittende bukse, en blazer og noen pene skinnsko, er det lett å gjøre dette mer sensuelt ved å tilføre noen tilbehør. Det kan være å kneppe opp skjorten et par knapper, så brystet så vidt vises. Kanskje til og med tilsette et tøft smykke som kan henge og dingle på innsiden. Om du er villig til å gå det lille steget ekstra, er det alltid sensuelt å tilføre et silkesjal i halsen. Assosiasjonene til seiler og lord er jo aldri å forakte.

Noen andre sensuelle tilbehør er solbriller. Når du skjuler øynene får du med en gang en aura av mystikk hvilende over deg. Dette er viktig å ikke overdrive. Et av våre mest sensuelle sanseorgan er jo øynene. Både for å se ut, men ikke minst for andre til å få øyenkontakt med deg.

Oppdater garderoben

Et av stikkordene for å oppdatere sin egen garderobe til å bli moteriktig og sensuell, er balansen mellom å skjule og å vise. Kneppe litt opp i halsen, brette opp skjorta på ermene, men kanskje tilføre noen hansker. Ta av deg sokkene i skoene på sommeren men gå fremdeles med langbukser. Ha en løs og ledig skjorte over for prikken over i-en. Se for deg Italia, og italienske menn. En avslappet, men velstelt og sensuell tilnærming til mote. Sansene er viktige, så hold deg til gode materialer i klærne som silke, kasjmir, lin, bomull, ull og skinn. Behold klærnes farger som varierer fra blå, grå og hvit. Med innslag av brunt skinn og kanskje noe rødt eller grønt.