E-mail: info@sanselig.no

Ekstra sensuelle klær fra de store designerne

Dolce & Gabbana-butikkDolce & Gabbana er et italiensk luksusmotehus som ble grunnlagt 1985 i Legnano av de italienske designerne Domenico Dolce og Stefano Gabbana. De møttes i Milano i 1980 der de jobbet for samme motehus. I 1982 etablerte de et designerrådgivningsstudio som vil vokse og bli til “Dolce & Gabbana” slik vi kjenner det som i dag. De presenterte sin først damekolleksjon i 1985 i Milano, samme sted som butikken deres et år senere ville åpne. De er nå et av verdens største motehus, og har igjennom hele karrieren fokusert på sensuelle klær til både herre og dame. De har en klassisk tilnærming til det sensuelle med blonder, utringninger og silke.

Miu Miu

Miu Miu ble åpnet i 1993 og ledes av Miuccia. Navnet på motehuset er hentet fra hennes kallenavn. Miu Miu har utmerket seg som et innovativt motehus som fokuserer på gode materialer med en moderne tvist. Merket har den senere tiden samarbeidet med flere skuespillere, kunstnere og regissører om å skape sensuelle kortfilmer der klærne er kostymene. Moten fra Miu Miu har en sensuell tilstedeværelse som fokuserer på humor og gode materialer pakket sammen i en forfriskende sensuell helhet.

Alexander McQueen

Født 17. mars 1969 Lewisham, London, til den skotske drosjesjåføren Ronald og samfunnsfaglærer Joyce, var McQueen den yngste av seks barn. Han gikk på Carpenters Road Primary School, der han tidlig begynte å lage kjoler for hans tre søstre og kunngjorde sin intensjon om å bli en designer. Han var lærling både på teater og hos Savile Row, noe som gjorde at han mestrer skredderkunsten. Dette kom godt med når han lot fantasien løpe. Fordi han kunne håndverket, visste han også hva som var mulig å gjøre. Hans uklanderlige skreddersydde kjoler, sko og drakter har gjort at han for alltid er blitt satt på motekartet som en av de mest sensuelle, originale og utprøvende designerne verden har sett.