E-mail: info@sanselig.no

James Bond innen mote

Det er mye som kan gi inspirasjon i moteverden. Det er sikkert mange av oss som tenker at det kun er motedesignerne som kan endre på moteverdenen, men det er ikke helt riktig. Det er mange ulike bransjer som kan spille inn på hva som ender opp i fokus innenfor mote.

Blant annet så er det kjendiser som styrer mye av hva som blir populært innen mote. Det er også storfilmer som gir ut mye inspirasjon når det kommer til mote. Et godt eksempel på dette er James Bond-filmene, og nærmere sagt den siste James Bond-filmen, som har tittelen Spectre.

Stil og klasse

Casino RoyaleDe fleste av oss har jo fått med oss det at det er ikke bare en eneste James Bond-film. Filmene har kommet ut i mange årrekker, og det er en spesiell ting som er lik gjennom alle disse filmene, nemlig hovedkarakteren, som er James Bond selv. Det er mange dyktige skuespillere som har hatt æren av å spille James Bond, og det er en spesiell ting som alltid har blitt gjennomført, og det er stilen som James Bond skal ha i filmene. Mange menn og kvinner har virkelig sett opp til den rene og klassiske stilen som spionen James Bond alltid har hatt i filmene. James Bond er den fiktive karakteren som har gitt aller mest inspirasjon til moteverdenen. Karakteren James Bond har aldri vært en som man ser løpe rundt i olabukse og en t-skjorte. Det har vært dress som har vært tingen, og det blir ikke mer klassisk enn det. I den siste filmen Spectre, hvor det er skuespiller Daniel Craig som spiller James Bond, er blant annet designer Tom Ford med i bildet. Det er nemlig han som fikk ansvaret for å kle James Bond i akkurat denne filmen. Tom Ford er en amerikansk designer, og han klarte virkelig å få til å gi James Bond mer enn nok klasse i filmen.

Kjente merker

Det er ikke bare Tom Ford sine klær og varemerker som er å se i filmen Spectre. Det er flere andre kjente merker som dukker opp hvis man bare har på seg motebrillene når man ser filmen. Det er enkle detaljer som noen ganger gjør susen. Et godt eksempel på dette er de flotte hanskene som James Bond bruker som tilbehør til dressen. Hanskene som brukes i Spectre, kommer fra Mulberry. En dress er selvfølgelig heller ikke fullkommen uten et par flotte sko. Den britiske designeren Crockett & Jones fikk denne gangen vise frem noen utrolig flotte sko, takket være James Bonds stil. Det er ikke bare klærne som utgjør en stil, men det er noen ganger tilbehøret som man velger å bruke også. Globe-Trotter er et britisk merke som fører bagasje, og de har for andre gang fått lov til å stå for alle bagasjevesker og bager som blir brukt i en James Bond-film. I tillegg er det mange andre merker som kan nevnes hvis man begynner å se nærmere på undertøy, klokker og annet tilbehør som brukes i filmen, som er den siste Bond-film med Daniel Craig.