E-mail: info@sanselig.no

Gutter setter også pris på gaver i form av klær

Gutter bruker normalt sett ikke særlig lang tid på klesbutikker, så når du skal gi gaver i form av klesplagg til kjæresten din blir det ikke så vanskelig å finne noe han vil like.

Det er lett å kjøpe t-skjorter av størrelse som du ser vil passe best til ham, siden det er et vanlig og populært hverdagsplagg. Dersom dere liker å trene sammen kan du kanskje også skaffe ham en joggedress som en hyggelig overraskelse.

Om sommeren kan lette og luftige sommerklær være behagelig og lettvint å ha på seg, spesielt shorts som passer perfekt til sommerværet.

 

Mange jenter foretrekker å kjøpe klærne selv, men du kan ta sjansen og overraske henne

Mange gutter føler at et gavekort er det tryggeste når det kommer til jenter og klær – da får de nemlig selv velge det de vil ha. Men en gave som er kjøpt av deg personlig vil de uansett sette stor pris på, for eksempel klær som matcher dine egne og lar dere se ut som et romantisk par.

Om vinteren gjelder det å ha på seg tykke og varme klesplagg utendørs, og da blir det mindre viktig med moteriktige klær og straks større frihet for deg som vil kjøpe noe fint. En god vinterjakke gjør at dere kan være lenge ute om vinteren sammen, og kanskje matchende luer eller annet tilbehør kan være en fin touch.

Luftige sommerkjoler blir satt stor pris på når det er varmt, og dere kan kanskje gå sammen til en klesbutikk, der du kan overraske henne ved å fortelle henne at du spanderer det hun har lyst på.