E-mail: info@sanselig.no

Derfor bør du ha en batterilader hjemme

En batterilader er akkurat hva det høres ut som – en lader til batterier. Formålet med en slik lader er å lade opp engangsbatterier, slik at man slipper å kjøpe nye batterier. Det er en hel rekke fordeler som kommer med å lade opp batterier sammenlignet med å kjøpe nye hver gang de går tom.

Man sparer penger ved å lade batterier selv, sammenlignet med å måtte kjøpe nye batterier i butikk hver gang man trenger det. I tillegg sparer man mye tid, energi og stress. For man slipper å dra til butikken og kan heller holde seg hjemme, eller gjøre noe annet produktivt mens batteriene lader. Bra og billig lader for batterier kan man helt enkelt bestille på nett.

Hva sparer man ved å lade batterier hjemme sammenlignet med å kjøpe nye?

Charging,Aa,BatteriesDet kommer en hel rekke fordeler med å lade batterier hjemme. Først og fremst, og noe som er viktig for de aller fleste, kan man spare penger på dette. Selv om det kan kalles for engangsbatterier, kan de aller fleste faktisk lades opp.

Når man lader batteriene selv trenger man ikke å stadig kjøpe nye batterier. Dette vil være økonomisk lønnsomt.

Men å ha en batterilader hjemme vil være sparsomt for mer enn bare økonomien. Mange er veldig opptatt av miljøet, og da vil det være veldig smart med en batterilader, sammenlignet med å kjøpe nye batterier hver gang.

Ikke bare er det selve batteriene man slipper å kjøpe og som sparer miljøet. Det er også emballasjen batteriene er i, den potensielle kjøreturen til butikken, og mer.

Det er altså veldig bra for miljøet å benytte seg av en bra batterilader.

Det viktigste av alt derimot, er kanskje at man slipper stresset og sparer tiden med å måtte dra til butikken i hytt og pine bare for å kjøpe batterier. I tillegg kan man gjøre det man selv ønsker å gjøre mens batteriene helt enkelt ligger og lader seg selv. Alt fra å senke skuldrene og slappe av, til å gjøre noe mer produktivt. Valget er ditt. Du slipper i hvert fall å dra til butikken bare for å kjøpe batterier.

Det er altså en hel rekke fordeler med å skaffe seg en batterilader.

Tar en batterilader stor oppbevaringsplass?

Battery,Charging,Icon,On,Blue,Background.,IllustrationNår man skal investere i noe nytt er det viktig at det ikke blir for overdøvende for rommet det befinner seg i. Hvis man ikke har sett en batterilader før, kan det derfor være naturlig å spørre om den tar stor plass.

Svaret på det er nei. Ikke i det hele tatt.

Batteriladere er veldig små og smidige. De plugges rett i stikkontakten som en liten boks, og står der. Det er ingen ledning eller noen ting. Dette gjør at man teoretisk sett kan plassere batteriladeren sin hvor som helst man ønsker.

Hvis man er lei av å dra på butikken for å kjøpe nye batterier, ønsker å spare miljøet eller spare penger, eller rett og slett ønsker å lade batteriene sine selv, er virkelig en batterilader noe å investere i.