E-mail: info@sanselig.no

Dra på seilferie

Det er få ting som er mer spennende og mer avslappende enn en seilferie. Du har mange muligheter.

https://www.moresailing.no/leie-seilbat finner du et stort utvalg av muligheter hva angår turer, båter og eventyr. Du kan seile med eller uten skipper, servitør og annet mannskap. Å seile uten skipper forutsetter naturligvis at du eller en annen i reisefølget har kompetanse til å seile båten dere leier. Hvis ikke er det naturlig å leie en skipper som seiler båten for dere.

Mange muligheter

De fleste utleiebyråer tilbyr seilekurs, slik at man selv kan lære seg og barna å seile. Dette er forøvrig en glimrende mulighet til å lære seg grunnleggende seiling i kjempeflotte omgivelser. Man må velge en base – altså en båthavn som skal være utseilested og hovedbase for båtreisen. Her har man flere vakre byer å velge mellom, og samtlige gir flotte utgangspunkt for hva man kan oppleve i løpet av ferien.

Ting å tenke på

Hvilken type båt skal man velge? Her har man muligheten for å velge mellom et bredt utvalg seilbåter tilpasset både større og mindre grupper med ulike typer behov. I tillegg kan man seile i en katamaran. Katamaraner er moderne seilbåter som, gjennom sin karakteristiske aerodynamiske design, skjærer gjennom bølgene på spektakulært vis. I tillegg finnes det gode muligheter for å investere i en seilbåt. Slik kan du eie din egen båt, leie den ut til andre og tjene gode penger.

Øy i Karibien

En dag i paradis

I løpet av en ukes seiling med More Sailing vil du oppleve mange sider av enten Karibien eller Kroatia. Hva med fantastiske fossefall, tradisjonsrike landsbyer, vakre bukter og spennende sommerparadiser? Det følger naturligvis med en masse soling, bading og seiling. En typisk dag i Kroatia begynner vanligvis med muligheter for en herlig morgendukkert. I mellomtiden forbereder vertinnen din frokosten. Etter at alle har spist seg mette, bærer det av gårde til havs for å seile mot neste destinasjon. På turen dit er det nok av tid til å sole seg, bade, lese bok, se film – eller bare nyte  de flotte omgivelsene.

Når det nærmer seg lunsj, vil det virkelig dufte godt fra kjøkkenet. Seilet blir tatt ned og båten styres inn i ei vakker turkis vik i anledning et stopp hvor dere ankrer. Etter middag og litt bading er det på tide å seile videre til havnen der dere skal tilbringe kvelden og natten. Etter en avslappende dag med herlig seiling kommer dere til en liten, pittoresk landsby hvor dere kan nyte et flott restaurantbesøk. En spasertur rundt i de koselige gatene er en perfekt måte å avslutte dagen på. Deretter er det på tide at du lar deg selv bli vugget i søvn av lyden av bølger som skvulper forsiktig mot båten.

Slik kan en dag være når du tar turen til enten Kroatia eller Karibian på seilferie med More Sailing. Dette er naturligvis kun et eksempel – eventyret er ene og alene ditt.