E-mail: info@sanselig.no

Motebutikker i Oslo

Oslo, som er Norges hovedstad, har mye å by på. Byen er fullpakket med kultur, begivenheter, historie og ikke minst – shopping.

De aller fleste av oss er opptatte av hva vi tar på oss hver dag, og innimellom er det rom for at man får oppgradert garderoben sin litt. En flott by å dra til for å gjøre nettopp det, er Oslo.

Moteklær

Mote kan være veldig individuelt, eller så kan det være at man helt og holdent forholder seg til moten som er aktuell akkurat her og nå. Det er et stort marked for moteklær og tilbehør, og mange er opptatte av å ha på seg det som er aller mest brennhet akkurat nå. Når man er på besøk i Oslo, kan man finne flere flotte motebutikker som selger moteklær. Alle som er interesserte i den aktuelle moten, vil kunne finne mange flotte plagg i disse butikkene. Et godt sted å begynne er Paleet, som man finner nederst på Karl Johans gate i Oslo. Dette er et handlesenter hvor man blant annet finner mange ulike motebutikker. Blant disse er Ilse Jacobsen, Riccovero og Timberland. Et annet handlesenter som er verdt et besøk i Oslo, er Steen & Strøm Magasin. Senteret ligger midt i sentrum av Oslo, og også her finner man en mengde flotte motebutikker. Blant disse er Gucci, Hugo Boss og Ralph Lauren.

Karl Johans gate i Oslo

Shopp som en kjendis

De fleste som følger med på motebildet, er garantert også opptatte av hva kjendiser har på seg. Kjendiser blir raskt trendsettere, og det de går med, blir fort stort innen moteverdenen. Det er mange butikker i Oslo som brukes av kjendiser, både norske og utenlandske. Flere av disse butikkene er små og unike butikker som fører mange kjente klesmerker. Blant annet kan klesbutikken Den Dama anbefales. Butikken finner man i Frognerveien i Oslo, og her vil man kunne finne klesplagg fra Alexander Wang, Iro og Marc by Marc Jacobs. Kemt er en annen slik butikk, som man også finner i Oslo. Merkene som føres der, er blant annet Acne, Hope og Vanessa Bruno. Ønsker man å finne mer retro plagg som fortsatt er unike, så kan også Fretex være et lurt sted å dra til. Med litt flaks kan man komme over et moteriktig plagg til en billig penge.

Overnatting i Oslo

Det er ingen tvil om at det tar mer enn én dag å komme seg gjennom alle motebutikkene i Oslo. Derfor kan det være lurt å ta inn på et hotell. Hotell i Oslo kan blant annet bestilles på nettsiden http://www.hotelloslo.info. På denne nettsiden kan man også finne litt mer generell informasjon om Oslo, i tillegg til at man kan finne det perfekte hotellet for oppholdet man ønsker å ha i byen. Å søke etter et hotell er veldig enkelt, så fremt man har bestemt seg for når man skal bestille overnatting. Det er en enkel søkefunksjon inne på nettsiden som lar brukerne søke etter ledig hotell på bestemte datoer. Enklere enn dette blir det ikke, og plutselig er turen til Oslo et faktum.