E-mail: info@sanselig.no

Gled en som er moteinteressert

Å gi en gave til noen er en utrolig god følelse, i alle fall når det bare ligger gode tanker bak. Å finne en perfekt gave kan være en utfordring i seg selv. Det gjelder rett og slett å undersøke litt om hvilke interesser personen som skal få en gave, har. Hvis personen er noen man kjenner veldig godt, så vil det være enkelt å finne en god gave.

En person som er moteinteressert kan gledes med mange forskjellige gaver. Selv om en som er moteinteressert kan ha ganske spesifikk smak, så er det mye generelt innen mote som kan være en god gave. For eksempel kan man glede personen med en opplevelse, som kan være en gave som personen sent vil glemme. En opplevelse kan for eksempel være en shoppingtur eller en tur på et moteshow.

– Jon Almaas er leid inn som konferansier. Det tok vel et kvarter fra mailen med forespørselen ble sendt til vi fikk positivt svar. I tillegg blir det egne foredrag, en messe på lørdag der lokale bedrifter blir tilbudt plass til stands, et moteshow, kulturelle innslag samt en gallamiddag. En del av innholdet vil vi holde hemmelig, forteller de tre.

Moteshow

Andre gaver for en som er moteinteressert kan for eksempel være en bok om mote. Det finnes et enormt utvalg innen bøker som handler om mote. Det er mange kjente klesdesignere som har gitt ut bøker, og flere verdenskjente modeller har gjort det samme. En slik bok vil helt klart være interessant for en som er opptatt av moteverdenen.

Bruker man litt ekstra tid på å undersøke hva som er mest populært innen moteverden, så kan man også ende opp med den perfekte gaven. En populær veske eller et bestemt klesplagg som er veldig populær i moteverdenen vil alltid falle i smak hos en som er opptatt av mote.