E-mail: info@sanselig.no

Hva som er hot å ha på seg i høst

shopping mote

Denim – eller dongeri – ser ut til å bli noe svært moteriktig å ha på seg til høsten. Det behøver ikke bare være den klassiske blåfargen. Det er mulig å ha på seg klær i alle farger i dette allsidige materialet. Jo mer denim man kler seg opp med, desto bedre. Altså kan man helt fra topp til tå ha på seg denimplagg for å følge med i tiden.

En trenchcoat fører til et businessutseende eller gir bare inntrykk av klassisk stil. Det er fint med en frakk som har mange og nesten overdrevne detaljer, og det skal se maskulint ut med brede skuldre.

Andre moteriktige plagg

DenimbøkserDet man kan ha på hodet, kommer i mange forskjellige fasonger og farger, og det er svært moteriktig med hatter som tar seg godt ut, og som også varmer hodebunnen. Det som ser ut til å bli vinneren i høst, er pelshatter, og jo mer fluffy, desto bedre. Vær heller ikke beskjeden når det kommer til størrelsen på hatten. Bruk gjerne hatter som nesten får hodet ditt til å se lite ut.

Store og små vesker som henger fra skulderen, blir også en viktig del av årets høstmote. Enten kan du slå på stortromma og skaffe deg en stor veske der det er plass til det meste av det nødvendige, og som passer godt til det fine antrekket ditt, eller du kan gå til anskaffelse av en miniveske som matcher det varme høstantrekket ditt. Mer om motebutikker i Oslo her.

Bruk sesongens rødfarge fra topp til tå, eller miks med lekre pasteller og hvitt for å holde uttrykket rent! – Costume