E-mail: info@sanselig.no

Opplevelser for moteinteresserte

Mote er en stor del av hverdagen til mange. Mote er noe som preger hele verden, på forskjellige måter. Hver dag når du står opp, tar du selv et valg om hva du skal ta på deg, og med det viser du hva mote er for akkurat deg.

Moteverdenen blir preget av designere rundt om i verden, og det finnes et flust av moteshow i løpet av et år som viser frem hva som vil være aller mest trendy i den kommende sesongen.

Moteopplevelser gjennom YouWish

YouWish er en nettside som kan benyttes til å kjøpe gavekort, enten det er til deg selv eller om det er en gave. Gjennom YouWish kan man kjøpe mange forskjellige opplevelser, og det finnes noe for alle og enhver. Opplevelser fra youwish.no kan gi en person en ny opplevelse som vil bli husket resten av livet. For de moteinteresserte finnes det mange ulike opplevelser å få gjennom YouWish.

Personal shopper

Personal shopper for han og henne

Et gavekort på en personal shopper kan være en drøm for alle som er moteinteressert. En personal shopper vil stille opp for kunden, og kan blant annet gi en stilanalyse i tillegg til å bidra med hjelp til innkjøp av nye klær. Gjennom YouWish kan man kjøpe gavekort på en personal shopper, både til han og henne. Prisen inkluderer en konsultasjon som kan ta opptil tre timer, og man vil definitivt sitte igjen med en forbedret garderobe etterpå.

Fotomodell for en dag

Hvis man er interessert i mote, så kan det godt hende at man også har en liten drøm om å bli modell. Gjennom YouWish kan alle få oppleve å være modell for en dag. Opplevelsen går ut på at man får profesjonell styling av en makeupartist. Når man er klar, blir det satt opp en fotografering med profesjonell lyssetting. Fotograferingen finner sted i et ordentlig studio, og det blir også brukt modellretusjering på bildene. Favorittbildet fra dagen blir selvfølgelig tatt med hjem, og er et minne man har livet ut.